Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta deplasmanda Göztepe’ye 2-0 mağlup olan ve devre arasına giren Nazilli Belediyespor’da futbolculara bir hafta izin verildi.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kazım Ertem yaptığı açıklamada, Göztepe karşılaşmasında ikinci yarıda skoru eşitlemek için savunma prensiplerinden vazgeçtiklerini ve rakiplerinin bunu iyi değerlendirdiğini söyledi. Ertem, “Özellikle ilk yarının sonlarında doğru yediğimiz gol bizi moral olarak çökertti. Ancak ikinci yarıda toparlandık ve daha iyi bir oyun sergiledik. Oyunu kendi lehimize çevirmek, gol bulmak için savunma prensiplerinden vazgeçtik ve oyun sitillimizi değiştirdik. Rakibimiz de bunu çok iyi değerlendirdi. Centilmence, dostluk havasında bir maç oldu. Rakibimizi kutluyorum” dedi.

FUTBOLCULARA BİR HAFTA İZİN VERİLDİ

Ligin ilk yarısını 6’ncı sırada 26 puanla kapatan siyah beyazlı ekipte futbolculara bir hafta izin verildi. Ahmet Kazım Ertem, “Hedefimiz ilk yarıyı iyi bir puanla güzel bir sıralamada kapatmaktı. Bunu da tutturduğumuzu düşünüyorum. Kötü durumda değiliz. 2nci yarıya daha iyi başlayarak hedef büyütmek istiyoruz” dedi.