Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Başkanı Nurettin Özkat, Mustafa Acar ve Onur’u 3.Lig’deki temsilcimiz Çine Madranspor’a kiralayacaklarını söyledi.

Hilmi Volaka’nın ardından Kulüp Başkanı olduktan sonra Nazilli Belediyespor’un 7 futbolcuyla yollarını ayırdığını hatırlatan Nurettin Özkat, “Bazı futbolcularımız sözleşmelerini karşılıklı fesih ederken, bazılarıyla da maç başına anlaşarak kadromuzu daralttık. İlk yarının sonunda 2 veya 3 transfer yapacağız. Görüşmelerimiz devam ediyor. Mustafa Acar ve Onur’u Çine Madranspor’a kiralık olarak verdik. Bu çocukların oynamaya ihtiyacı var. 3. Lig’de başarılı olduklarına inanıyorum. Önümüzdeki yıl bize döndüklerinde hazır olacaklarını ve kadroda kendilerine yer bulacaklarına inanıyorum”dedi.

MADDİ SIKINTIMIZ YOK

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Özkat maddi anlamda sıkıntıları bulunmadığını anlatarak şunları söyledi: “Maddi olarak çok rahat bir kulübüz. Bugüne kadar yaptığımız bütün transferlerin ‘garanti para’ denilen bölümlerini ödedik. 1 taksitimiz kaldı, onu da Aralık sonunda ödeyeceğiz. Galibiyet ve deplasmanda alınan beraberlik primlerinin tamamı da ödendi. Özetle şunu söylemek istiyorum. Nazilli Belediyespor’un futbolcusuna borcu yok. Federasyon nezdinde ve icralık bir sıkıntımız bulunmuyor. Rahat bir kulübüz. Sezon başından bu yana mali disiplini sağlamak için çalışmalar yaptık. Bunu da başardığımızı inanıyorum. Bu sezonu iyi yerde tamamlayabilirsek, önümüzdeki yıl yola şampiyon olmak için çıkacağız. Önümüzdeki sezon transfer yapmak için önümüze gelen her futbolcuyu almayacağız”

ALTINORDU VE AKHİSAR’I ÖRNEK ALDIK

Nazilli Belediyespor’un 2015-2016 sezonunda şampiyonluğa oynaması için çalışacaklarını kaydeden Özkat, sözlerini şöyle tamamladı: “Şampiyon olacak kadronun çekirdeklerini şimdiden atıyoruz. Çok iyi kadroyla, isim yapmış futbolcularla başarı yakalayamayabiliyorsunuz. Bana göre başarının sırrı ‘3T’den geçiyor. Tasarruf ediyoruz, işlerimizi çok iyi takip ediyoruz ve tahsilatlarımızı zamanında yapıyoruz. Bu işlevi yakaladık ve başarının da arkasında geleceğine inanıyorum. Altınordu ve Akhisar’ı kendimize örnek aldık”