Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, idmanda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hastaneye bilinci bulanık şekilde kaldırılan Ertem’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Hafta sonu İzmir deplasmanında oynayacağı Göztepe hazırlıklarını sürdüren Siyah İnciler’in dünkü idmanında 57 yaşındaki Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem, biranda fenalaşarak antrenman sahasında yere yığıldı. Futbolcular ve teknik heyetin şaşkın bakışları arasında kalp krizi geçirdiği tahmin edilen teknik patron, Özel Referans Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan teknik adamın, kalp krizi geçirmediği tespit edildi. Hastaneye bilinci bulanık olarak getirilen Ertem’in yapılan tetkiklerinde tansiyonun 14-9 olduğu tespit edilirken, tahlillerinin ve tetkiklerinin ardından durumunun netleşeceği öğrenildi. Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık ile Kulüp Başkanı Nurettin Özkat ve yöneticiler hastaneye gelerek, yetkililerden bilgi aldı.

KALP KRİZİ DEĞİL

Sağlık sorununun aşırı stres ve yorgunluktan gerçekleştiğini tahmin ettiklerini söyleyen Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr. Şeref Binboğa; “Hocamızın bize gelişinde bilinci bulanıktı. Ama yapılan tetkiklerde çok önemli bir şey olmadığını, daha doğrusu kalp krizi veya beyinde bir sorunu olmadığını gördük. Strese ve yorgunluğa bağlı, kendisine aşırı yüklenmiş bir hali vardı. Tetkiklerinin tamamlanmasının ardından gözetim altında kalacak ve taburcu edilecek” şeklinde konuştu.

KONTROL AMAÇLI GÖZETİM ALTINDA TUTULACAK

Antrenmanda istenmeyen bir sağlık sorunu yaşandığını ifade eden Kulüp Başkanı Nurettin Özkat; “Ahmet hocamızın şuan ki tetkiklere göre durumu iyi. Kendisinin sağlık sorunu yoğun tempo ve yeme alışkanlığının düzensizliğinden olmuş. Çok korktuk ama durumunun iyi olması bizleri sevindirdi. Kontrol amaçlı 1 gün süreyle hastanede gözetim altında tutulacak. Yarın sağlık durumunun gelişimine göre takımımızın taburcu olacaktır. Her şeyden önce sağlığına biran önce kavuşmasını istiyoruz. Tetkiklerinin gereği neyse tedavisine hızla başlanacaktır” dedi.