Nazilli Belediyesi tarafından yapımı devam eden Organize Çevre Yolu’ndan Yeni Sanayi Sitesi 537 sokak arasında yeni yol açılarak bağlantısı sağlandı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Organize Çevre Yolundan Yeni Sanayi Sitesi 537 sokak arasında kalan bölümde yeni yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor. Bağlantıyı sağlayacak yolun açılmasının ardından yağmurlama kanalizasyon şebeke suyu gibi alt yapı çalışmaları tamamlandı. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda kenar bordür döşemeleri ile stabilizesi yapılan yeni yolda beton parke taşı kaplama çalışmalarına başlandı. Yaklaşık 300 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde olan yeni yolun tamamına 3 bin metre karelik beton parke taşı döşenerek en kısa sürede vatandaşın kullanımına sunulacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir, Fen İşleri Müdürü İbrahim Topçu ve Fen İşleri Çavuşu Erol Atıcı ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yolun son durumu hakkında bilgiler aldı. Organize Çevre Yolunda çalışmaların hızla sürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Haluk Alıcık Çevre Yolunu hayata geçirirken çok yönlü çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Alıcık; “Büyük önem verdiğimiz çevre yolunu oluştururken bu yola bağlantılı birçok yeni yol açtık. Çalışmalarımızda Yeni Sanayi Mahallesinde konutların bulunduğu sokaklar ve dükkânların bulunduğu yolların tüm altyapı çalışmalarını tamamlayarak Organize Çevre Yolu ile bağlantılarını gerçekleştirdik. İnşallah çalışmalarımız tamamıyla bittiğinde sanayicimiz oldukça rahat edecek” dedi.

‘HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ’

Yeni alçılan yollarla Nazilli’de sanayici için de yeni iş sahaları ve istihdam alanlarının oluştuğunu hatırlatan Alıcık, “Nazilli’nin sanayi kenti olabilmesi için belediye olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzdeki süreç içerisinde de imkânlar dâhilinde bu tür hizmetlerimize Allahın izni ile devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.