Nazilli’de Turan Mahallesi sakinlerinin uzun süredir istedikleri çocuk oyun alanlı, eğlenme ve dinlenme amaçlı oyun parkı, Nazilli Belediyesi tarafından projelendirilip hayata geçiriliyor.

2009 seçimlerinden itibaren Turan Mahallesi sakinleri tarafından ısrarla istenen ve uygun alan bulunamadığı için ertelenmek zorunda kalınan park için uygun alan sağlandı. Nazilli Anadolu Lisesi batı kısmında bulunan boş araziye devlet tarafından yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının hemen yanında kalan ve projede yeşil alan olarak belirlenen bin 716 metrekarelik alan üzerinde halkın ve çocukların ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan parkın yapım çalışmalarına Nazilli Belediyesi tarafından başlandı.

Nazilli’nin en eski mahallelerinden biri olan Turan mahallesinde yapım çalışmalarına başlanan park alanında incelemelerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Turan mahallesine bir sözümüz vardı nihayet bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Özellikle hanım kardeşlerimiz bu konuda her zaman istek ve talepte bulunuyordu. Nazilli, Turan Mahallesinde bulunan ve tapunun 1158 ada numarasında kayıtlı Nazilli Anadolu Lisesi batı kısmında yer alan bin 716 metrekarelik alan üzerine tasarlanmış parkta 954 metrekaresi taş kaplı alan, 684 m² yeşil alan ve 79 metrekarelik bölümünde de çocuk oyun alanı olacak. Yine park bünyesinde, kamelya, süs havuzu, oturma grupları da yer alacak. Belediyemiz tarafından yaptırılacak olan park, halkımızın ve çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış olup en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak ve böylelilikle Turan mahallesi sakinleri çok istedikleri parklarına kavuşmuş olacak. Parkımızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.