Yol çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yıldıztepe Mahallesi Menderes Anadolu Lisesi batı kısmında iki ayrı yol açma çalışması yapıyor.

Yıldıztepe mahallesi Menderes Anadolu Lisesi batı kısmında biri 80 metre uzunluğunda, 7 metre genişliğinde, diğeri 82 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde iki ayrı yol Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından açıldı. Açılan 2 yeni yol ile 1459 sokak ile 1466 sokağa bağlantısı sağlandı. Açma çalışmaları tamamlanan yolun stabilizesi tamamlanarak beton parke taşı döşeme çalışması için hazır hale getirildi.

1459 sokak ile 1466 sokak arasında bağlantıyı sağlayacak olan yeni yolun bölgede yer alan okulların ve Adnan Menderes Parkına ulaşmak için alternatif bir yol olduğunu belirten Başkan Alıcık, yaptığı açıklamada, “Söz konusu yerde biri 80 metre uzunluğunda, 7 metre genişliğinde, diğeri 82 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde iki ayrı yol açma çalışmaları yapılarak stabilizesi gerçekleştirildi. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yolların kenarına bordür döşenerek, kullanışlı ve modern görünüm sağlayan beton parke döşeme çalışmaları yapılmasından sonra halkımızın hizmetine sunulacaktır. Yeni açtığımız yolları imara uygun, planlı bir şekilde yapıyoruz. Nazilli Belediyesi daha önce Yıldıztepe Mahallesi’nde bulunan Menderes Anadolu Lisesinin doğu kısmındaki 28/6 sokağın devamına 111 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde bir yol yapmıştı. Batı kısmında da açmış olduğumuz bu yol ile de bölgede yer alan okulların ve Adnan Menderes Parkının ulaşımı için alternatif yeni yollar yaratmış oluyoruz" şeklinde konuştu.