Nazilli Belediyesi tarafından İsabeyli Kurtuluş Mahallesi 1101 sokakta yenileme çalışmaları tamamlandı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapım çalışmaları tamamlanan 1101 sokakta İsabeyli Mahalle Muhtarı Birkan Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir, Fen İşleri Müdürü İbrahim Topçu ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Belediyesi olarak İsabeyli Mahallesinde birçok çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade ederek “Bizim için vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru her şeyden önemlidir. Yenilenen cadde ve sokaklar tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

İsabeyli Çayı kenarı Kapalı Spor salonu doğusunda kalan toplamda Devlet Karayoluna kadar 700 metre olan yolun 300 metrelik kısmında yapılan yenileme çalışmalarında içme suyu bağlantıları yapıldıktan sonra stabilizesi ve hemen ardından da kilitli beton parke taşı ile kaplaması yapıldı. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yolun tamamına yaklaşık bin metrekare kilitli beton parke taşı döşeyerek 1101 sokağı yenilenmiş şekli ile İsabeyli Mahallesi halkının hizmetine sundu.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın İsabeyli Mahallesine gösterdiği ilgi ve belediyenin yürütmüş olduğu çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Başkan Alıcık’a ve Belediye çalışanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.