Nazilli Belediyesi, Dualar Mahallesinde yapımına başladığı 60 metre karelik Muhtarlık ve Köy konağının yüzde 90’ını tamamladı.

Yerel seçimler sonrasında tüzel kişilikleri sona ererek mahalle statüsüne dönüşen köylere hizmet götürmeye devam eden Nazilli Belediyesi, bu mahallelerde yaşayan vatandaşların isteklerini dikkate alarak vatandaşların sorunlarını çözmeye devam ediyor. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Dualar Mahallesinde iki katlı kullanılmaz haldeki, depreme dayanıksız raporu bulunan muhtarlık binasının yıkımını gerçekleştirildikten sonra yapım çalışmalarına başlayarak yüzde 90’ı tamamladı. Toplamda 60 metrekare alanda tek katlı olarak inşa edilen yapının bir bölümü muhtarlık bir bölümü de Köy Konağı şeklinde kullanılacak. Henüz çevre düzenlemesi tamamlanmamış yapının ön bahçe kısmının bir bölümüne tente çatı yapılarak yağmur ve güneşe karşı önlem alınacak.

Kalan yüzde 10’luk işin bitirilmesi halinde muhtarlık ve köy konağı olarak kullanılacak binanın Dualar Mahallesi sakinlerinin hizmetine gireceğini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Yeni ve modern şekli ile Dualar Mahallesinin kullanımına sunacağımız Muhtarlık hizmet binası ile vatandaşlarla bizler arasında köprü durumunda olan muhtarımıza iyi şartlarda çalışabilme imkânı veriyoruz. Çünkü neden? Onlar ne kadar iyi şartlarda çalışırlarsa, vatandaşlarımıza o kadar verimli hizmetler sunabilirler” dedi.