Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bayan girişimciler tarafından faaliyete geçirilen lezzet evinin açılış törenine katıldı.

İşyeri açılışına Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yanı sıra MHP İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, CHP İlçe Başkanı Ali Çankır, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, işadamları ve davetliler katıldı.

Okunan duanın ardından Nazilli’deki iş yeri açılışlarına elinden geldiğince katılmaya çalıştığını belirten Başkan Alıcık; “Nazillide iş ve aşa çare olan esnafımızın her zaman yanında ve destekçisiyiz. Bu iş yerini açan kardeşlerimiz Belkıs Şensan ile Demet Ergüngör’e teşekkür ediyorum. İş yerlerinin kendilerine ailesine ve Nazilli halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

GİRİŞİMCİ KADINLAR HİZMETTE KALİTE SÖZÜ VERDİ

Açılış kurdelesini Belkıs Şensan ve Demet Ergüngör ile birlikte kesen Başkan Alıcık, Kakule Lezzet Evini gezerek Şensan ve Ergüngör’den bilgiler aldı. Lezzetli ev yemekleri ile Nazillilerin hizmetinde olacaklarını ifade eden Şensan, “Kakule Lezzet Evimizde kaliteli, temiz, sağlıklı yemeklerimiz ile damakları tatlandıracağız. Nezih bir ortamda sunacağımız hizmetlerimiz ile Nazillilerin beğenisini almak için en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Hizmette kalite sözümüzdür” şeklinde konuştu.