Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, ilçe sokaklarını gezip vatandaşın sorunlarını dinledi. Esnafla görüşen Başkan Özakcan, kendisine iletilen sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Süne, Derya Tıkır ve bazı belediye meclis üyeleriyle birlikte Bedesten İş Merkezi esnaflarıyla buluştu. İş merkezindeki sorunları Başkan Özakcan’a aktaran esnaf kendisine teşekkür ettiler. Esnafla birlikte çay içen Özakcan, daha sonra Ramazan Paşa Mahallesi Ayakkabıcılar Çarşısı ve Kasaplar Hali civarındaki esnafı ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Mesut Özakcan, vatandaşların kendisine ilettiği sorunları da not alıp çözüme kavuşturma sözü verdi.

Bölge esnafı en fazla trafik sorunundan şikayetçi olurken, yol kenarlarına yapılan parklanmalardan muzdarip olduklarını kaydettiler. Kasaplar Hali Önüyle Maliye arkasındaki bölüme parklanma yapılaması için duba koyulmasını isteyen esnafa, başkan Özakcan sorunun çözümü için en kısa çalışma başlatacaklarını kaydetti.

Vatandaşla iç içe olmanın sorunları yerinde tespit etme anlamında çok önemli olduğunu dile getiren Mesut Özakcan, “Biz bu makamlara vatandaşın sorunlarını daha etkili ve daha hızlı çözüme kavuşturmak için geldik. Seçildikten sonra halktan uzak durduğumuz taktirde bu amacımızdan uzaklaşırız. Bu amaç doğrultusunda sürekli halkla iç içe olmaya özen gösteriyoruz” dedi.