İbrahim Gülümser Genç Efespor’un Başkan Yardımcısı Recep Özçelik, “Bugün ekilen tohumlar gelecekte meyvesini verecektir. Süreçte kazanan Aydın futbolu olacaktır” dedi.

Adnan Menderes Stadı’nınyan sahalarına hareketlilik getiren ekiplerden olan İGGE’nin Başkan Yardımcısı Recep Özçelik, “Hangi iş ile meşgul olursak olalım o işi dürüstlükle yapmak bizim ana düşüncemiz olmalı. Futbolda başarılı olmak için veya daha fazla para kazanmak için yapılan ’her şey mübahtır’ düşüncesi futbol camiasının prensiplerinden biri olduğu sürece dürüst davranıştan veya başarıdan söz etmekte imkansız. İGGE olarak amacımız oyuncularımıza futbolun temel tekniklerini öğretmenin yanı sıra dürüst davranış sergilemenin hayata dair kazanımlarını da anlatıyoruz” dedi.

Klüp Başkanı Dr. İbrahim Gülümser’in klübünü maddi olanaksızlıklara rağmen,dik duruşu sayesinde bir klübün nasıl ayakta tutulduğunu ve başarılı olunabildiğini kamuoyuna gösterdiğini ifade eden Özçelik, “Yetiştirdiğimiz oyuncular ve kazandığımız şampiyonluklar bunun bir göstergesi. İbrahim Gülümser kurduğu alt yapı ile Aydın’da alt yapının temelini attığını düşünüyorum. İGGE Spor Klübü diğer takımlarımızın da alt yapıya önem vermesine vesile oldu.Şuan Aydın’daki bir çok kulübümüz alt yapıda daha önce görülmemiş bir atılım yaptı ve her kulübümüzde her yaş kategorisine katılabilecek oyuncu grubu var. Hala oyuncu akışı devam ediyor.Bugün ekilen tohumlar gelecekte meyvesini verecektir.Süreçte kazanan Aydın futbolu olacaktır” diye konuştu.

Özçelik, İGGE olarak antrenman veya müsabaka için sahaya çıktıklarında, izleyenlerde saha kenarında durup ‘Burada bir iş yapılıyor ve düzgün yapılıyor’ düşüncesi oluşmasının kendilerini memnun ettiğini sözlerine ekledi.