Aydın 1. Amatör Küme 4. Grup takımlarından SHÇEK Spor’da Işıklı Demirspor’a mağlup olmanın üzüntüsü yaşanıyor.

U 17, U 19 ve 1.Amatör Küme’de hemen hemen aynı kadroyla mücadele ettiklerini belirten SHÇEK Spor’un antrenörü Cemal Aris, bu durumdan olumsuz etkilendiklerini ifade etti. Aris, hafta sonunda karşılaşacakları Aydınspor’u yenmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Işıklı maçının kendileri için 6 puanlık bir maç olduğunun altını çizen Aris, “ Aynı puanı paylaştığımız bir maçtan galip gelemediğimiz için çok üzgünüm. Çok kısıtlı bir kadroyla büyük işler başarmak için mücadele ediyoruz. U 17,U19 ve 1. Amatör’de hemen hemen aynı kadroyla mücadele ediyoruz. Oyuncularım haftada 2-3 maça çıkıyor. Bu da bizi olumsuz etkiliyor. Işıklı maçında galibiyeti daha fazla isteyen bizdik kazanmak için yapılması gereken her şeyi yaptık. Rakibimizi ikinci yarı 11 kişiyle defans yapmaya zorlayan oyuncularım son vuruşlarda biraz daha becerikli olsalardı skor bizim lehimize olacağından şüphem yoktu. Rakibimiz de çok iyi mücadele etti tecrübeleriyle çok değerli bir 3 puan aldılar. Işıklı Demirspor’u kutluyor bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

Önümüzdeki 4 haftada toplayabilecekleri puanları toplayıp ligde kalmak istediklerini ifade eden Aris, “Bizim ligden düşmek gibi bir düşüncemiz yok bu takımın ligden düşmemesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu haftada ligin en güçlü ekiplerinden Aydınspor ile yapacağımız maç bizim için daha da fazla önem kazandı. Rakibimizin gücünün farkındayız. Maça 3 puan için çıkacağız sezon başından beri olduğu gibi oyuncularıma güvenim tam” diye konuştu.