Söke Belediyesi Üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili nedeniyle lokma hayrı yaptı. Söke’ye bağlı Bağarası ve Savuca Mahallelerinde gerçekleştirilen lokma hayrına Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da bizzat katıldı.

Bağarası’nda Söke Belediyesi Semt Evi önünde gerçekleşen lokma hayrında CHP’li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Taşçı ve Bağarası Mahalle Muhtarı Ahmet Özdemir’de bulundu. Bağarası’nda vatandaşlarla sohbet eden ve kandillerini kutlayan Başkan Toyran daha sonra Savuca Mahallesi’nde gerçekleşen lokma hayrına geçti. CHP’li Belediye Meclis Üyesi Hüsamettin Yaman’ın da eşlik ettiği Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran Savuca’da Mahalle Muhtarı Tuncel Uyanık ve Mahalle sakinlerinin yakın ilgisiyle karşılaştı. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran Savuca’da vatandaşlarla kucaklaştı, sohbet etti her birinin Regaip Kandilini kutladı.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Hem üç ayların başlangıcı hem de Regaip Kandilini kutluyoruz. Bu sene Bağarası ve Savuca Mahallemizde lokma hayrı yapmak istedik. Bu türlü günlerde vatandaşlarımızla birlikte olmak bizim hoşumuza da gidiyor. Tüm vatandaşlarımıza bu vesile ile hayırlı kandiller dilerken, üç ayların da hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.