Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı’nda kongre önümüzdeki Pazar günü yapılacak. İlçe Başkanlığı adaylığı için bugüne kadar üç adayın ismi gündeme gelmişti. Edinilen bilgiye göre ilçe teşkilatı yapılan istişareler üzerine tek isim üzerinde birleşme kararı aldı. Söke’de uzun süre Ülkü Ocakları Başkanlığı, ilçe yönetimlerinde çeşitli görevler yapan Bülent Demirbaş, gerçekleştirilen toplantıda İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

Mevcut İlçe Başkanı Orhan Ateş, göreve gelecek yönetimin sonuna kadar arkasında olacaklarını söyledi. Kongre öncesinde Bülent Demirbaş, Muharrem Pakalın ve Namık Bayrakçı isimlerinin gündeme geldiğini, daha sonra Namık Bayrakçı ve Bülent Demirbaş isimleri üzerinde durulduğunu belirten Orhan Ateş; “Dün akşam çeşitli sağlık sorunları nedeniyle Namık Bayrakçı arkadaşımız aday olmayacağını ancak belirlenecek isime destek olacağını belirtti. Bir süredir yürüttüğümüz İlçe Başkanlığı görevini Pazar günü seçilecek arkadaşımıza devredeceğiz. MHP camiası olarak seçilecek yönetimin yanında ve tam destekçisi olacağız. Adayımız Bülent Demirbaş’tır” dedi.

“HİZMET İÇİN VARIZ”

MHP İlçe Başkan Adaylığını açıklayan Bülent Demirbaş; “Söke siyasetinde MHP’nin sorunlarını ve beklentilerini çok yakından biliyorum. Kuracağım ekipte bu sorunları aşmak ve Söke’ye hizmet verecek, Sökeli bir arkadaşımızı 2015 seçimlerinde çnemli bir adayı göstermek ve Meclise göndermek önceliğimiz olacaktır. Bir süredir sivil toplum kurluşları, esnaf ve girişimciler, partimize hizmet vermiş değerli büyüklerimi ziyaret ederek olumlu tepkilerini aldım. Bu hizmet için varız” dedi.