Söke gençlerin katıldığı keyifli bir halı saha turnuvası yaşadı. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrencilerinden oluşan International Trade Clup (ITC) tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Final maçlarını izleyeneler arasında Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da yer aldı. 16 takımın katıldığı turnuvanın sonunda üçüncülük maçı İstasyon Cafe ve Alkolik Bilbao takımları arasında oynanırken, maçı 8-3 kazanan Alkolik Bilbao turnuvanın üçüncüsü oldu. Final maçında Sardunya Cafe ile Otocular karşı karşıya geldi. Normal süresi 3-3 berabere biten maçın galibini penaltılar belirlerken, Sardunya Cafe turnuvanın birincisi oldu.

Maçların ardından gerçekleşen kupa ve madalya töreninde turnuvanın birincisi Sardunya Cafe’nin madalya ve kupasını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran takdim etti. Turnuvanın gol kralı 30 golle Emre Yılmaz oldu, fair play ödülünü ise Yusuf Yüce aldı.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran gerçekleşen turnuvayla bir araya gelen gençleri tek tek kutladı, başarılar diledi.