Aydın 1. Amatör Küme 3. Grup’ta lider konumda bulunan Yıldızspor’un sezon başında transfer ettiği Sörgün Demir, performansıyla dikkat çekiyor.

Takımının oynadığı 5 maçta 5 gol kaydeden Sörgün Demir, takımına katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını söyledi. Sörgün, Aydın’a geldiği ilk sezonda şampiyonluk sevinci yaşamak istediğinin altını çizdi.

Bursa’dan Adnan Menderes Ünviersitesi’ne okumaya gelen ve Yıldızspor’a transfer olan Sörgün Demir, takımının oynadığı 5 maçta 5 gol kaydetti. Sörgün, Yıldızspor’da mükemmel bir ortam bulduğunu kaydederken , “Başkanımız Kaya Özcan ve yöneticilerimiz bizlerle yakından ilgileniyor. Antrenörümüz İbrahim Utangeç’de aynı şekilde ne sorunumuz varsa çözmeye çalışıyor. Güzel bir arkadaşlık ortamına geldim. Aydın’da en az 4 yıl kalacağım. İlk sezonumda hedefim şampiyonluk kupasını kaldırmak” dedi.

Takımda Sercan, Murat Arabacı gibi önemli tecrübeye sahip oyuncular bulunduğuna dikkat çeken 1994 doğumlu genç oyuncu, “Ağabeylerimin tecrübesinden faydalanıyorum. Takımdaki genç arkadaşlarda şampiyonluğa inanmış durumda. İnşallah sezon sonunda güleceğiz. Şampiyonluğu Başkanımız ve yöneticilerimize armağan edeceğiz” diye konuştu.