Aydın Valiliği Basın ve Halkla ilişkiler İl Müdürü Şükrü Söylevci ile Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu, Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Taha Al’ı ziyaret etti.

Aydın Valiliği Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü Şükrü Söylevci ve Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu’nun ziyaretlerinden memnun olduğunu söyleyen Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Taha Al, “İl Müdürlerimiz Şükrü Söylevci ve Özer Akoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Ziyaretten memnun oldum. Kendileriyle kurumlarımız ile ilgili karşılıklı bilgiler paylaştık” dedi.

BİK Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu de, “Aydın Valiliği Basın Ve Halkla ilişkiler İl Müdürü Şükrü Söylevci ile birlikte Aydın Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Taha Al’ı ziyaret ettik. Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüzün de dediği gibi karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Bu şekilde kurumlarımızla iletişimi arttırarak Aydın için maksimum faydayı da konuşuyoruz. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.