Aydın 1.Amatör Küme 4.Grup’ta haftanın en önemli maçında Tuğlaspor Karpuzlu Belediyespor’u 2-0’lık skor ile mağlup etti. 30’da Hakan, 87’de Vahdet’in kaydettiği gollerle rakibini mağlup eden Tuğlaspor, liderliği rakibinden devraldı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Tuğlaspor’da 30. dakikada topla buluşan Hakan, sol çaprazdan sert şutuyla takımını 1-0 öne geçirdi.

44’te Tuğlaspor kalecisi Eray’ın ceza sahası içinde rakibine kontrolsüz girdi ve Karpuzlu Belediyespor penaltı kazandı. Penaltıyı kullanacak olan Karpuzlulu Cemre, penaltı noktasındaki çukurluk nedeniyle konulan halıyı kenara çekince, Tuğlasporlu futbolcular bu duruma izin vermedi ve tartışma yaşanmaya başlandı. Maçın hakemi halıyı tekrar yerine koydurarak Karpuzlu’ya penaltıyı kullandırdı. Karpuzlulu Cemre’nin penaltı vuruşunu, kaleci Eray harika şekilde kurtararak hatasını telafi etti ve takımını ateşledi.

İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Karpuzlu Belediyespor maça ağırlığını koymasına rağmen, yarattığı tehlikeli atakları değerlendiremedi.

87’de Tuğlaspor atağında Ogün’ün ara pasında ikinci yarı Tolga’nın yerine giren Vahdet, kaleci İbrahim ile karşı karşıya topu plase ile ağlara yolladı: 2-0. 90’da Karpuzlulu Gökhan’ın ceza sahası dışından nefis şutunda kaleci Eray’ın son anda topu müdahele etmesiyle top direkten döndü. Uzatma dakikasında Tuğlasporlu Recep, rakip oyuncuya vurması sonucu kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve maçtan 2-0’lık skorla ayrılan taraf Tuğlaspor oldu. Maç sonunda Tuğlasporlu futbolcular, hem galibiyetin hem de liderliğin sevincini doyasıya yaşadı.

Maçı 150’e yakın seyirci izlerken, izleyenler arasında Karpuzlu Belediye Başkanı Turgul Ozan, Tuğlaspor Kulübü Başkanı Ertan Kaya ve iki takım yöneticileri vardı. Futbolcular, kendi sağlıkları acısından bozuk olan penaltı noktasının yaptırılmasını istedi.