Aydın’da devam eden Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Şenliği’ne konuk olan manken Tülin Şahin, zeytinyağı ile gelen güzelliğin ipuçlarını verdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Şenliği ünlü simaları Atatürk Kent Meydanı’nda ağırlamaya devam ediyor. Kent Meydanı’nın bu seferki konuğu manken Tülin Şahin oldu. Tülin Şahin, Aydınlılara zeytinyağı ile gelen güzelliğin sırlarını anlattı.

Aydın’a büyük hareketlilik getiren ve üç gün boyunca sürecek olan Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Şenliği, renkli görüntülere sahne olmaya devam ediyor. Ulusal boyutta büyük ilgi gören şenliğin ilk günkü konuğu Tülin Şahin oldu. Ünlü manken Tülin Şahin, "Zeytinyağı ve Güzellik" konulu söyleşi ile Aydınlılarla buluştu. Zeytinyağının cilt bakımı konusundaki faydalarını anlatan Şahin, mucize bitkinin özelliklerini anlattı.

Aydınlılar tarafından yoğun ilgi gösterilen Tülin Şahin, aynı zamanda vatandaşların merak ettikleri soruları cevaplandırdı. Söyleşide, Tülin Şahin kendi güzellik sırlarından kısa bölümler paylaştı.