Aydın Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç’ın Nazilli’de tedavi görmekte olan annesi Nahide Kılınç’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ile birlikte Nazilli Devlet Hastanesine gelerek Hastanede tedavi için yatmakta olan Ak Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç’ın babası Ömer Kılınç ve annesi Nahide Kılınç’ı ziyaret etti.

Klınç’a acil şifalar dileyen Vali Ayyıldız, “Nazilli Devlet Hastanesi gerçekten de son derece modern ve hastalarımızın tüm sağlık sorunlarının giderildiği örnek bir hastane. Artık Nazilli başta olmak üzere Buharkent, Karacasu, Kuyucak, Bozdoğan, Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerimizde ve mahallelerimizde bulanan vatandaşlarımız tedavi için İzmir, Denizli ve Aydın’da bulunan Üniversite hastanelerimize gitmiyorlar. Nazilli Devlet Hastanemize gelerek en iyi bir şekilde sağlık hizmeti alıyorlar” dedi.

Ak Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç’da Anne ve babasını hastanede ziyarette bulunan Vali Ayyıldız’a teşekkür etti.