Didim Valiler İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliğinin Geleneksel Mantı günü etkinliğinin 11. yapıldı. Etkinlikten elde edilecek gelir Okul aile birliği hesabına yatırılacak ve Okul ihtiyaçları için harcanacak.

Didim Valiler İlk ve Ortaokulunun Geleneksel Mantı Gününün 11.si okul bahçesinde yapıldı. Valiler Okul Aile Birliği başkanlığının organizesinde bu yıl 11. Düzenlenen Mantı etkinliğinde elde edilecek gelir okulun ihtiyaçları için harcanacak. Mantı günü etkinliği için Okul aile birliği üyelerince okul velilerine ve vatandaşa 5 TL karşılığında bilet satışı yapıldığını belirten Okul Aile Birliği Başkanı Rakip Özdemir elde edilecek gelirin Okul aile birliği hesabına yatırılacağını ve okulun ihtiyaçları için harcanacağını söyledi.

Valiler İlkokulu Müdürü Hasan Kafalı ise Mantı günü etkinliğin 11. düzenlendiğini belirterek “Amaç hem okula katkı sağlamak, hem de kaynaşma ve dayanışma ortamını güçlendirmek; Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Okul bahçesinde öğrencilere ücretsiz olarak mantı ikramında bulunulurken Okul velileri, davetliler ve aralarında İlçe yöneticilerinin de yer aldığı misafirlere hazırlanan mantılar ikram edildi.