Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından madde kullanımı ile mücadele amacıyla başlatılan “Yarınlarımız Aydın Olsun” projesi kapsamında üniversite öğrencilerinin rol aldığı “Yarınlara Geç Kalmadan” isimli tiyatro Oyunu, Nazilli’de sahnelendi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ile Türkiye Uyuşturucu Bağımlılığını İzleme Merkezi (TUBİM) Aydın İl Temsilciliği’nce yürütülen projesi kapsamında hazırlanan oyun, Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunda sahnelendi. “Yarınlara Geç Kalmadan” isimli tiyatro Oyununu Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Emniyet Müdürü M. Ali Berksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi, polis memurları, okul müdürleri, öğrenciler ve velileri izledi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü KOM ile TUBİM Aydın İl Temsilciliği tarafından, Aydın genelinde yürütülen madde kullanımı ve bağımlılığı ile mücadele çalışmaları kapsamında madde bağımlılığı konusunda geleceğe güvenle bakabilen nesiller yetiştirmek, toplumu bilinçlendirmek, farkındalık arttırmak, bağımlılık sebeplerinin ortadan kaldırılması ve toplumun hiçbir şekilde maddeyle tanışmaması amacıyla yürütülen "Yarınlarımız Aydın Olsun" projesi kapsamında sahnelenen, senaryosunu Feyzullah Arslan’ın yazdığı, yönetmenliğini de Okan Atalay’ın yaptığı "Yarınlara Geç Kalmadan" adlı tiyatro oyununda gençlere madde bağımlılığının zararları, sebepleri ve alınabilecek önlemler anlatıldı.

Sahnelenen Tiyatro oyunu sonunda Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, “Yarınlarımız Aydın Olsun” projesi kapsamında hazırlanmış olan tiyatro oyununda rol alan üniversite öğrencilerini tebrik etti. Yarınların aydın olması için her kese bir görev düştüğünü belirten Mehmet Okur; “Bu konuda sadece emniyete değil, bütün kamu kurumlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve belediye başkanlığına görev düşmektedir. Bu etkinlik sadece tiyatro gösterisi olarak düşünülmemeli, insanların özellikle gençlerimizin ve çocuklarımızın başına dert olan uyuşturucu belasının zararları her daim anlatılmalıdır. Uyuşturucu ile mücadelenin bu gün sadece polis ve jandarmayla sınırlı olmadığını hepimiz kendi gözlerimiz ile görmekteyiz şahit olmaktayız. İşte bu yüzden bunun bir tarafında Milli Eğitim, bir tarafında sivil toplum kuruluşları, bir tarafında bütün kamu kurum ve kuruluşları, bir tarafında da Belediye Başkanlığı ve tabiî ki de en önemlisi basın olacak. Gençliğimizi tehdit eden uyuşturucu illetinin zararlarını anlatan güzel bir oyunu ibretle izledik. Bu oyunu sahneye koyan Okan Atalay ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Mehmet Okur’un konuşmasının ardından tiyatro oyununu izleyen protokol üyeleri sahneye çıkarak oyunda rol alan tüm öğrencileri ile Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Türkiye Uyuşturucu Bağımlılığını İzleme Merkezi (TUBİM) Aydın İl Temsilciliği yetkililerini kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.