Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla Yenipazar İlçe Müftüsü Şevket Bulut, din görevlileriyle beraber Yenipazar Kaymakamı Hakan Özarslan, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Camcı ve diğer kamu kurumlarını ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Bulut tarafından İlçe Kaymakamı Hakan Özarslan’a Camiler ve Din görevlileri haftası hakkında bilgi verildi. Hafta kutlamaları kapsamında ilçede görev yapan müftülük personeli ve emekli din görevlilerine yemek ikram edilirken, yemeğe Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı ve kamu kurumlarından davetliler katıldı. Emekliye ayrılan personele İlçe Müftüsü Şevket Bulut hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Belediye Başkanı Zafer Savcı tarafından da emekliye ayrılan personele plaket takdim edildi.

Din görevlilerine insanın doğumundan ölümüne kadar her alanda ihtiyaç olduğunu ifade eden Başkan Zafer Savcı, belediye olarak din hizmetlerinde müftülüğe yardımcı olacaklarını söyledi.

Ayrıca hafta kutlamaları kapsamında din görevlileri tarafından ilçe esnafı ziyaret edilerek gül hediye edildi ve vatandaşlar camiye davet edildi.