Yenipazar Müftülüğü tarafından geleneksel hale gelen sabah namazı buluşmalarına Karacaören Mahallesi’nde devam edildi. Karacaören Mahallesi camiinde gerçekleştirilen buluşma etkinliğine vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Yenipazar Müftüsü Şevket Bulut, sabah namazı vaktinin bereket ve huzur vakti olduğunu ve bu zamanda yapılan duaların daha makbul dualardan olduğunu belirterek “Bazı zamanların çok daha iyi değerlendirilmesi gerekir. Sabah namazı vakitleri de bunlardan biridir. Müftülük olarak Cuma sabahları sabah namazlarında buluşma etkinliği gerçekleştiriyoruz. Bu buluşmalarda birlik, kaynaşma ve kardeşlik duygularının daha da arttırmayı amaçlıyoruz. Yenipazar merkez ve köylerinde bir bereket ikliminin oluşmasına sebep olan Sabah Namazı buluşmalarına katılım her hafta biraz daha artıyor. Genç kardeşlerimizden de katılımların olması bizleri mutlu ediyor. İlerleyen zamanlarda gençlerimizin sayısını artırmak için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Karacaören Mahallesi buluşmasında Müftü Şevket Bulut, namaz öncesi ‘Dünya ve Ahiret Dengesi, Seher vakitlerinde Allah’ı zikretmenin önemi’ konulu kısa bir sohbet yaptı. Ardından tespihat ve dua ile program sona erdi.

Namaz sonrası cemaat birlikte kahvaltı yaptı.