Yenipazar İlçe Kaymakamı Hakan Özarslan, ‘Sağlıklı Nesiller’ projesi kapsamında Karacaören İlkokulu’nda verilen eğitimi yerinde inceledi.

Yenipazar ilçesinde yürütülmekte olan Sağlıklı Nesiller projesi kapsamında Karacaören İlkokulu 1. sınıf öğrencileri ve velilerine Yenipazar Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarınca eğitim verildi. Karacaören İlkokulu’ndaki bu eğitime İlçe Kaymakamı Hakan Özarslan da katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Serpil Özalp Şahbudak, Okul Müdürü Ayşe Acar, mahalle muhtarı ve okul aile birliği başkanı tarafından Kaymakam Özarslan, proje kapsamında verilen eğitimlere velilerin ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Velileri ve öğrencilerle görüşen Özarslan, Sağlıklı Nesiller projesinin önemine değinerek, “Mahallemizde doğal ürünlere sahip durumdayız. Bundan dolayı da şanslıyız. Büyük yerleşim yerlerinde bu ürünlere ulaşmak ya pahalı ya da mümkün değil. Proje kapsamındaki çalışmalara katılan tüm milli eğitim camiamıza, muhtarımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Göreve yeni başlayan Okul Müdürü Ayşe Acar’a başarılar dileyen Kaymakam Özarslan’a mahalle muhtarı tarafından yörede yetiştirilen ürünler hakkında bilgi verildi. Özarslan, Sağlıklı Nesiller projesi kapsamında Karacaören’de yapılan çalışmalar hakkında Okul Müdürü Acar ve mahalle muhtarından bilgiler aldı.