Aydın’ın önemli altyapı kulüplerinden Yıldızspor, hafta sonlarını boş geçmemeye devam ediyor. Mavi-beyazlı ekibin tüm altyapı takımları hafta sonunu maç yaparak geçirdi.

U 9 ve U 11 takımları Nazilli’de Fenerspor ile karşılaştı. U 10 takımı pazar günü Denizli Çamlık Futbol Okulu’nu ağırladı. U 11 takımı ise cumartesi Muğla’da Kariyerspor ile karşılaştı. Muğla Üniversitesi sahasında yağmur altında oynanan maçı Yıldızspor U-11 takımı 8-3 kazandı. U-12 takımı ise İzmir’de devam eden Erkan Velioğlu Turnuvası’nda Altınordu ile karşılaştı.Baştan sonuna kadar çekişmeli geçen maç 1-1 sonuçlandı. Yıldızspor U-12 takımının golünü Kaptan Yankı Güzel attı. U-13 takımı ise Pazar günü Göztepe ile izmir de karşılaştı. Gürsel Aksel tesislerinde oynanan maçı Göztepe ikinci yarıda bulduğu golle 1-0 kazandı.

Yıldızspor’un altyapı koordinatörü Ayhan Çiçek, Yıldızspor’un çalışmalarına devam edeceğini belirterek, hafta sonunda oynadıkları karşılaşmaların öğrencileri için büyük bir tecrübe olduğuna dikkat çekti.