Altıeylül Belediyesi, Türkiye genelinde 60 üniversitede faaliyette bulunan Türk Tıp Öğrencileri Birliği’ni ağırladı.

Birlik Başkanı Murat Aksoy ve yönetim kurulu, çalışma kodu direktörleri, destek birimleri, denetim kurulu üyeleri ile tıp öğrencileri, Altıeylül Belediyesi Sedefne Termal Otel’de konakladı. Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Çoban, tıp fakültesi öğrencileri ile bir araya gelerek sohbet etti. Sedefne Termal Otel’de geleceğe yönelik planlar için değerlendirme toplantısı yapan öğrenciler, Altıeylül Belediyesi’ne teşekkür etti. Türk Tıp Öğrencileri Birliği Başkanı Murat Aksoy, Türkiye’nin farklı illerinde farklı zamanlarda toplantılar yaptıklarını, Balıkesir’de de Altıeylül İlçesinde Altıeylül Belediyesi’nin kendilerine toplantı ve konaklama konusunda yardımcı olduğunu söyleyerek, belediyenin öğrencilere verdiği destekten dolayı mutluluğunu ifade etti.

Başkan Aksoy, sağlık turneleri yaptıklarını, ulusal ve uluslararası alanda tıp öğrencilerinin meselelerini çözmek için girişimlerde bulunduklarını, bunun için 120 ülkeden 1000 öğrencinin katılacağı kongre yapacaklarını söyledi.

Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Çoban da, "Gençlerle beraber olmak güzel. Üniversite gençliği çok faal, gelecek için ümit vaat ediyor. Mesleğe hazırlanmanız ve bu konuda dünya ile entegre olma konusunda yaptığınız çalışmaları alkışlıyoruz" dedi.