AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, ziyaretleri kapsamında, Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde büyük coşku içinde bayraklarla karşılandı.

Parlamenter sistemden yana olanlara seslenen Aydınlıoğlu, “Bu parlamenter sistem Türkiye’de kardeşi kardeşe kırdırdı. Kaoslar yaşatırken, parlamenter sistem doğru yürümedi. Cumhurbaşkanlığı sistemi, kaybedenin hemen, kazanan ise azami on yıl sonra gittiği; değişim, yenilik ve dinamizm getiriyor. Tek adamlığa izin vermiyor. Sadece insanlarımızı birleştirenlere ve kutuplaştırmayanlara iktidar imkanı veriyor. En önemlisi ise, koalisyonlar dönemi bitiyor, cumhurbaşkanları ve başbakanlar arasındaki sürtüşme ebediyen sona eriyor. Bu sistem çalıştırmama üzerine kurulu bir sistem. Örneklerini sık sık mecliste görüyoruz. Gündem dışı konularla saatlerce meşgul oluyoruz. Bu yüzden yasama işimizi yapamıyoruz. Cumhurbaşkanlığı sistemi bir reformdur.”

AK Parti’nin halka hizmette sınır tanımadığını belirten Aydınlıoğlu,"AK Parti siyasette başarıyı çok yükseklere taşıdı. Bu başarının bir sırrı var. Millete hizmet etme sırrı var. Diğer siyasi partiler bunu anlamadıkları için sistem değişmesin diye uğraşıyorlar. ‘Rejim değişecek’ diyorlar. Terörü bela etmeye devam etmek istiyorlar. Buna izin vermeyelim. AK Parti’nin başarısının sırrı millete hizmet etmek. Biz bu tuzaklara düşmeyelim. Evet’le 15 Temmuz’da olduğu gibi büyük oyunu bozalım”dedi.

Gömeç Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Uslu ile referandum çalışmalarını sürdüren Aydınlıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ali Toprak, yönetim, gençlik, kadın kolları kurulu üyelerine, belediye başkan yardımcısı ve meclis üyeleri ile partililere ve halka teşekkür etti. Ziyaret kapsamında Aydınlıoğlu ve partililer yaşlı bir çifti de kırmayarak evinde ziyaret etti.