Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Birlik Ortopedik Engelliler Derneği (BOED) Genel Merkezi tarafından ilçede yaşayan engellilerle, engelli aileleri için Cunda Uygulama Otelinde bir eğlence düzenlendi.

Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik ve Anadolu Meslek Lisesi öğrencisi kalabalık bir gurubunda hazır bulunduğu etkinlikte, ilçenin tanınmış müzisyenlerinden Murat Sanlı ve Hakan Aşak da ücretsiz sahne aldı.

BOED’in ilçe bünyesindeki engellilerin de yer aldığı etkinlikte konuşan Genel Başkan Halil Burgaz, her yıl geleneksel olarak kutlanılan yeni yıla merhaba eğlencesinin bu yıl da Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile birlikte organize edilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Etkinlikte konuşan Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı’da etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Ayvalık Kaymakamlık Yazı İşleri Müdiresi Elif Kıvanç, Ayvalık Kızılay Şube Başkanı ve Ayvalık Zihinsel Engeliler Derneği Başkanı Hamdi Atay’ında bulunduğu etkinlikte engellilerin 2015 yılına büyük bir coşku ve doyasıya eğlenerek erkenden girdiği gözlendi.