Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalıklıların doğal, organik ve yöresel ürünlere büyük önem verdiğini söyledi.

Merkezi Burhaniye’de bulunan Süt ve Zeytin Ürünleri’inin iş yeri açılışı, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer ve Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal birlikte katılarak kurdeleyi beraber kestiler.

Ayvalıklıların yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde, iş adamları, AK Parti İlçe Başkanı Onur Bedir ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer,”Ayvalık halkı yöresel doğal ve organik ürünlere önem veriyor. Ayvalık halkı değişik lezzetler ile tanışırken ilçemiz güzel bir iş yeri daha kazanmış oldu” dedi.

Konuklara teşekkür eden iş yeri sahibi Hüseyin Sarıbaş, ”Bugün Allahın izniyle iş yerimizin açılışında Ayvalık halkı ve dostlarımız bizi yalnız bırakmadılar. Öncelikle açılışımıza gelen ve çiçek gönderen herkese çok teşekkür ediyorum. Ben Ayvalık halkına bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan böyle Ayvalık halkını daha değişik lezzet ve tatlar ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.