Balıkesir Ülkü Ocakları yeni hizmet binası açıldı.

Balıkesir Ülkü Ocakları’nın yeni hizmet binasının açılışı görkemli oldu. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’unda katıldığı açılışta çok sayıda MHP’li ve ülkücü camia da hazır bulundu. Açılışta bir konuşma yapan Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanı Kürşat Can Ateş, "Yeni binamızda ilk ilk icraat olarak ülkücü şehitlerimiz için köşe açtık. Ocakta üniversite öğrencilerimiz için yemek ve hafta sonu kahvaltı veriyoruz. Hafta sonlarında öğrenci kardeşlerimize ders ve kuran öğretiyoruz. Ülkü Ocağımız hayırlı olsun" dedi.

Ardından konuşan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ise “Ülkü Ocaklarının açılışı nedeni ile bir arada olmaktan bahtiyarım. Ülkü Ocaklı gençlerimiz, MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin sözleri ve nasihatlerine iyi kulak versin. Söylediği sözleri uygulasınlar. Allah hepinizin yolunu açık etsin. Bugün açtırdığımız Balıkesir Ülkü Ocakları hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Balıkesir Ülkü Ocakları’nın yeni hizmet binasının kurdalesi MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve Ülkü Ocakları Balıkesir İl Başkanı Kürşat Can Ateş tarafından kesildi. Açılışta vatandaşlara Pilav, ayran ve aşure dağıtıldı.