CHP eski Burhaniye ilçe başkanlarından Mustafa Yüksel, 2015 genel seçimlerinin yaklaştığını vurgulayarak, uzun süreden beri atamayla iş başına gelen yönetimle çalışan Burhaniye örgütünün acilen genel kurula gitmesi gerektiğini söyledi.

Yüksel, tayinle gelen yönetimle seçimlerde başarının mümkün olmayacağını söyledi. Yüksel, 10 yıllık belediye yönetiminin yitirilmesinden sonra İlçe Başkanı Erman Pazarbaşı’nın özeleştiri yaparak istifa etmesinin ardından genel kurula gitmek yerine atama ilçe başkanı görevlendirildiğini belirtti. CHP yönetimine, "Genel kurula gitmek için ne bekliyorsunuz" diye soran Yüksel, 2015 genel seçimlerinin yakın tarihimizin en önemli seçimlerinden biri olacağını ifade etti. Yüksel, "Genel kurullar, siyasi partilerin güç aldığı, moral yüklendiği tek yönlendirme merkezidir. Genel kuruldan onay alan yönetimler hem kadrolarını yenileme şansına sahip olur, hem de büyük bir motivasyonla işlerine koyulur” dedi.

İl ve ilçe örgütünü bu konuda duyarlılığa davet eden Mustafa Yüksel, ”Örgütün her kademesinden görev alan 40 yıllık bir CHP’li olarak tabanın sesini yetkililere iletmenin bizlerin görevi olduğunu düşünüyorum” dedi.