Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) çalışanları ile Ramazan ayının ilk iftarında bir araya geldi. Avlu Balıkesir’de düzenlenen iftara yüzlerce kurum çalışanı katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) çalışanları ile Ramazan ayının ilk iftarında bir araya geldi. Avlu Balıkesir’de düzenlenen iftara yüzlerce kurum çalışanı katıldı. BALMEK sergisi ile kapılarını halka açan Avlu Balıkesir’de ilk iftar düzenlenmiş oldu. Ramazan ayı boyunca Büyükşehir Belediyesi tarafından toplumun çeşitli kesimlerine Avlu Balıkesir’de iftar yemekleri düzenlenecek ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. İftar yemeği ardından BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram bir konuşma yaparak kurumun çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İftar yemeğine eşi Nurgül Uğur ile birlikte iftar yemeğine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’da bir konuşma yaparak BASKİ çalışanlarına hitap etti.

BASKİ 24 saat hizmet veriyor

Balıkesir Belediyesi ve BASKİ olarak Balıkesirlilere hizmet eden herkese teşekkür deden Başkan Uğur, hayırlı Ramazan dileklerini iletti. Ramazan ayı’nın hayırlar getirmesini dileyen Uğur, “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kurulalı 3. Yılını tamamladı. 3 yıl içerisinde biz belediye olarak, Su Kanalizasyon İdaresi olarak iyi bir mesafe kaydettik. Bütün BASKİ çalışanlarını tebrik ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. BASKİ 24 saat hizmet veriyor. Vatandaşın suyu kesildiği zaman, kanalizasyonu tıkandığı zaman, bir sıkıntı olduğu zaman BASKİ gidiyor. BASKİ işçi ve memuruyla cansiperhane bir çalışma düzenliyor. Bu çalışmalarımız devam edecek. Balıkesir’de yeni bir merkez oluştu. Avlu Balıkesir. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyor” diye konuştu.

Başkan Uğur iftar yemeği sonrası masaları gezerek BASKİ çalışanları ile bir araya geldi.