Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Mutlu Sami Kızılcık sunucu olarak 112. programını gerçekleştirdi. Burhaniye’de açılış, anma, kutlama, bayram programı gibi birçok etkinlikte sunuculuk görevini başarıyla yerine getiren Öğretmen Sami Kızılcık coşkulu sunumu ve sahnedeki sıcak tavırları, rahatlığıyla izleyenlerden tam not alıyor.

Geçen hafta içerisinde gerçekleştirdiği gerek Engelliler Haftası Şenlikleri gerekse 19 Mayıs Törenlerindeki sunumuyla başta Kaymakam Hüseyin Öner olmak üzere Burhaniye protokolü ve katılımcılardan tam not aldı. Öğretmen Mutlu. Sami Kızılcık program sunuculuğunun çok büyük sorumluluk taşıdığını belirterek, öncesinde iyi bir hazırlıkla programı hissetmek,yaşamak gerektiğini söyledi. Öğretmen Kızılcık, ” Kişisel gelişim kitaplarında topluluk karşısında konuşmayı mı tercih edersiniz, ölmeyi mi sorusu bu işin ne kadar da zor ve önemli olduğunu anlatıyor olsa gerek. Ancak ben işimi severek yapıyorum” dedi.

Başarılı sunucu Sami Kızılcık, yaptığı işin, bazen aylarca süren bir çalışmanın, emeğin finali olduğunun unutulmaması gerektiğini belirtti.