Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir’in Gönen İlçe Teşkilatı Başkanlığı, olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirilirken, görev değişikliği yaşandı.

MHP Gönen İlçe Teşkilatı’nın olağan kongresinde, Erol Aydemir, tek liste ile girdiği seçimde, ilçe başkanlığı görevine seçildi. MHP Gönen İlçe Teşkilatı kongresi, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi salonunda yapıldı. Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlarken, divan başkanlığı seçimi oldu. MHP Gönen İlçe Teşkilatı’nın olağan kongresine, MHP İl Başkanı Argun Atıcı, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Suat Par, MHP MYK Üyesi Hüsnü Uçar, Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, Balıkesir eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Mehmet Duran, MHP Bandırma eski İlçe Başkanı Karani Erkul, MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Milletvekili Aday Adayı Kamil Öztürk, çevre ilçelerin ilçe başkanları, MHP Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Yeni yönetim, Erol Aydemir, Uçar Can, Sevgül Akyener, Mesut Üstüner, Necmi Güneş, Ramazan Karaca, Mehmet Baloğlu, İbrahim Uçkun, Ayşe Çengel, Sezgin Başdüvenci, Arzu Güneş, Aydın Özyorgancı, Salim Sezgin, Hakan Çoşkun, Tolga Yorulmaz, Sinan Akın, Sadi Kutlu, Sabri Kılıç, Canbek Özkurt ile oluştu. Erol Aydemir, pırıl pırıl, yepyeni bir kadro ile göreve geldiklerini söyleyerek, “Eski yönetim kurulu arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Biz tek vatan tek devlet, tek millet ülküsünü yaşatmak için adayız. Zaman birlik zamanıdır. Gönülden bir birimize sarılacağız, tek yumruk olarak Gönen’de, Balıkesir’de, Türkiye’de partimizi iktidara getireceğiz. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.