AK Parti Havran İlçe Başkanı Erdal Önder yeniden göreve seçildi.

Belediye Düğün Salonu’nda yapılan AK Parti ilçe kongresine koordinatör milletvekili olarak Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ile çok sayıda partili katıldı. Erdal Önder, AK Parti’nin bir neferi olarak hizmet etmeye devam etmek istediğini söyleyerek, “İlçemize hizmet seferberliğimiz sürüyor. Havran kabuğunu kırdı. AK Parti iktidarı ile tüm ülkede olduğu gibi ilimizde ve ilçemizde de hizmetlerin devam ettiği bir dönemde yeniden aday olarak, bu hizmet zincirinin içerisinde olmak benim için heyecan ve gurur verici bir durumdur. AK Parti’nin bir neferi olarak takdirlerinizle hizmet etmeye devam etmek arzusundayım. Bu konuda bana destek veren gönüldaşlarıma şükranlarımı sunuyorum "dedi.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, kongre sürecinin Havran’a, Balıkesir’e ve bütün Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. Poyrazlı, AK Parti’nin hizmetlerine devam ettiğini söyledi.

Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ise, “Nice 15 yıllar temenni ediyorum. Türkiye 2023, 2053 ve 2071 yıllarına koşuyor” şeklinde konuştu.

"Kongreler partilerin bayramıdır" diyen Aydınlıoğlu, kongrelerde tek isteklerinin birlik ve beraberliğin sağlanması olduğuna dikkat çekerek, Havran’ın kendisine yakışır bir şekilde, birlik vurgusu ile kongreye tek liste ile kongreye gittiğini kaydetti.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy da, Havran’ı çağ atlatacak projelere imza atmaya devam edeceklerini ifade ederek, Önder’e başarılar diledi.

Yapılan oylamada Erdal Önder yeniden seçildi. Önder başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Selim Çakır, M. Volkan Erkan, Mustafa Uçalak, İbrahim Tığlı, Ahmet ceylan, Mehmet Alan, Mehmet Önder, Mustafa Bozdemir, Ahmet Can, Murat Hançer, Nadir Aydemir, Taner Vardar, İbrahim Yalın, Mehmet Çakır, Yüksel akbaş, Mücahit Çakır, Ahmet Tuluy, Rukiye Sarı, Sibel Eskizeybek.