Bengi Projesi kapsamında etkinliklerine devam eden Gülsüm Mehmet Uysal (G.M.U.) Büyükdere İlkokulu ve ortaokulu, 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftasını, Havran Orman Şefliğiyle koordineli yürüttüğü ağaç dikimi etkinliğini Köylüce mahallesi orman dikim alanında gerçekleştirdi.

Düzenlenen etkinliğe Havran Kaymakamı Ahmet Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, Havran Orman İşletme Şefi Fatih Şahin, G.M.U. Büyükdere İlkokulu ve ortaokulu idarecileri ve öğrencileri katıldı.

Havran Orman Şefliğince belirlenen alana badem ağacı dikilip, can suyu verildi. Bengi Projesinin değerler eğitimi ayağı kapsamında yapılan çalışmaya öğrenciler büyük ilgi gösterdi. İlçe Kaymakamı Ahmet Türköz, ağaç dikiminin önemini ve gelecek nesillere bırakılabilecek en güzel armağan olduğu dile getirildi. Etkinliğin sonunda İlçe Kaymakamı Ahmet Türköz, bu etkinliği düzenlemesine vermiş olduğu desteklerden dolayı G.M.U Büyükdere İlkokulu ve Ortaokulu adına Havran Orman Şefi Fatih Şahin’ e plaket verdi. Etkinlik öğrencilere yapılan ikramların ardından sona erdi.