Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yapmış olduğu sosyal çalışmalarla tanınan Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin düzenlediği yoksul ailelerin çocukları için ayakkabı kampanyasına Ayvalıklı hayırsever Şen Tanyaş da 40 çift ayakkabı desteğiyle katkıda bulundu.

Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı’nın çağrısıyla Şen Tanyaş, “Söz konusu çocuklarsa gerisi teferruat” düşüncesiyle tanınmış bir mağazadan satın aldığı 40 çift ayakkabıyı, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ulaştırmak üzere dernek yetkililerine teslim etti.

Ayvalık’ın tanınmış pastane işletmecisi Nesrin Arıcı’nın teyzesi olan ilçenin köklü ailelerinden Şen Tanyaş’ın bu desteği, dernek başkanı Fatma Cavlı başta olmak üzere dernek yönetimi tarafından memnuniyetle karşılandı.

İstanbul’da yaşayan Şen Tanyaş, ihtiyaç sahibi çocuklara ekonomik durumu müsait olan herkesin karınca kararınca yardımcı olması gerektiğini ve bunun insanlığın bir ödevi olduğunun altını çizdi.