Karesi Belediyesi yol çalışmalarına hız verdi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kabakdere Mahallesi’nde ekipleri ve mahallenin ileri gelenleri ile sokakları karış karış gezerek incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz ekiplerine Kabakdere’ye kilit parke taşı döşenmesi için talimat verdi.

Bütün mahallelere adil hizmet götürmek için gayret ettiklerini belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz,"2014 yılında seçildiğimizde ’Karesi’de hiç kimse çamura basmayacak’ diye kendimize hedef koyduk. Bu hedef doğrultusunda bu zamana kadar 695 bin metrekare kilit parke taşı döşedik, 70 bin ton da asfalt attık. Şehrimizin her köşesinde yaşayan her fert bizim için çok değerlidir. Karesi halkımız en iyi şehircilik şartlarında yaşamayı hak ediyor" dedi.

Başkan Yılmaz, taş döşeme ekiplerinin şu anda başka bir mahallede olduğunu, çalışmaların bitiminde ekiplerin Kabakdere Mahallesi’nde kilit parke döşeme işine başlayacağını söyledi.

"Hedeflerimizi gerçekleştiriyoruz"

Belediye hizmetlerini vatandaşın ayağına götürmek ve dünya standartlarında hizmet vermek her zaman öncelikleri olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, "Belediye olarak tarihi ve kültür değerleri ile birlikte, sosyal belediyeciliği ön planda tutan bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana kendimize belirlemiş olduğumuz bir takım hedefler vardı. Bunlardan biri de uzun yıllar hizmet görmeyen bölgelere hizmet götürmekti. Bu doğrultuda ilçemizin 4 bir yanında hizmet seferberliği başladı. Dünyanın şehircilik anlayışına uygun, modern ve vatandaşlarımızın layık oldukları en güzel şartlarda yaşayabilecekleri bir şehir planlıyoruz" dedi.