Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Ümraniye maçı öncesinde Balıkesirspor futbolcu ve yöneticilerine yemek verdi.

Kırmızı-Beyazlı camia Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun misafiri oldu. Başkan Kafaoğlu Sedefne Termal Otel’de Balıkesirspor’lu yönetici ve futbolculara Ümraniyespor karşılaşması öncesinde moral vererek, yemekte misafir etti. Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi başta olmak üzere, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların katıldığı yemekte Balıkesirspor’un hafta sonu oynanacak olan erteleme maçını kazanacağı vurgusu yapıldı.

Otel personeli Balıkesirspor camiasını üzerinde Balıkesirspor formaları ile karşıladı, yemek ikramlarını da giydikleri forma ile yaparak Balıkesirspor ailesine de jest yaptılar. Yöneticiler ve sporcular da personelin anlamlı davranışı dolayısıyla teşekkür ettiler.

Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi yemekte yaptığı konuşmada, "Balıkesirspor camiası olarak Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na bizlere verdiği yemek ve manevi destekleri, bizlerin yanında olması mutluluk verici. Valimiz Ersin Yazıcı kulübümüzü ziyaret etti, ardından Başkanımızın bizleri ağırlaması Ümraniye maçı öncesi bizleri mutlu etti. Şehrin ileri gelenlerinin, şehrin dinamiklerinin takımın yanında olmaları, sahiplenmeleri güzel bir şey. Bu nazik ev sahipliğinden dolayı başta Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da “Balıkesirspor bizim herşeyimiz, canımız, kanımız. Kalbimizin atışı Balıkesirspor’la atıyor. Spor artık spor olmanın ötesinde, illerin, ülkelerin tanıtımında ön plana çıkıyor. Bir spor maçı ile 90 dakika boyunca o ilden bahsediliyor. Balıkesir’in ismi Balıkesirspor ile duyuluyor. Şehir olarak kulübümüze sahip çıkmamız lazım. Sizlere güveniyoruz, devamlı kalbimiz, gönlümüz sizlerle birlikte. Sizlerin de başarılı olması için dua ediyoruz. Ümraniyespor maçında hepinize başarılar diliyorum, bu maçı alacağınıza inanıyorum. Altıeylül Belediyesi olarak Ümraniye ile kardeş belediyeyiz ama kalbimiz her zaman sizinle. Balıkesirpor olarak Ümraniye maçını alarak fikstürde daha üst sıralara tırmanacaksınız. Ben ümitsiz değilim. Futbolcu arkadaşlarımızda maçı alacaklarına emin. 9 maçımız kaldı. Bu inanç, bu azim ile süper lig yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Yemeğin ardından Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na günün anısına Balıkesirspor’un 50. yıl kitabı ile Balıkesirspor armalı hediye takdim etti. Başkan Kafaoğlu da Çiftçi’ye Altıeylül Belediyesi tarafından bastırılan 15 Temmuz Halk Destanı kitabı ile hediyeler verdi. Yemek toplu hatıra fotoğrafının ardında sona erdi.