Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta’yı makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileklerini sundu.

Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan’ın BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta’yı ziyaretinde Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri Yücel Güner ve Ümmet Gökdağ da bulundu. Erguvan, “Şahsınız başta olmak üzere ekibinize hayırlı, uğurlu olsun. Başarılı çalışmalar dilerim. Edremit’imizin daha güzel, daha müreffeh bir hale gelmesi için sizin yapacağınız çalışmalar çok önemli. Bu kapsamda size önemli görevler düşüyor” dedi.

BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta ise, “Ziyaretiniz için hem size hem de Gömeç Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. BASKİ olarak gerçekten sorumluluğumuz çok. Havran ve Burhaniye’de bize bağlı. Alan geniş ve uzun süredir devam eden sıkıntılar mevcut. Biz acil olan sıkıntıları anında gidermeye çalışırken, hem su, hem altyapı olarak yeni projelere devam ediyoruz. Edremit Körfezi için, en iyi hizmeti nasıl veririz diye hem Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur, hem de BASKİ Genel Müdürümüz Mustafa Bayram ile devamlı görüşüyoruz. Teknik ekipler sürekli geliyor, incelemelerde bulunuyorlar. Yakında güzel ve önemli projelere imza atacağız” şeklinde konuştu.