Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki yeni binası hizmete açıldı. Böylece MHP Ayvalık İlçe Başkanına getirilen Mehmet Kaban’ın yeni yönetimiyle ilk icraatı 8 ay sonra MHP’ye yeni bir ilçe binası kazandırmak oldu.

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan MHP’nin Ayvalık İlçe Başkanlık binasının açılışı görkemli bir atmosferde gerçekleşirken, MHP Balıkesir İl Başkanı Nuri Argun Atıcı, MİSİAD Balıkesir İl Başkanı Kamil Tutmaz, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Mehteran Takımının çaldığı marşlarla başlayan açılışta konuşan MHP Balıkesir İl Başkanı Nuri Argun Atıcı, parti içerisindeki birlik ve beraberliğin önemine işaret ederek MHP’nin Balıkesir başta olmak üzere Türkiye genelindeki hedefinin 2015 seçimlerinde iktidara taşımak olduğunun altını çizdi.

Pilav, ayran ve aşure ikramların bulunulduğu açılışta konuşan MHP’nin çiçeği burnunda İlçe Başkanı Mehmet Kaban ise, 2015 genel seçimlerinde Ayvalık ve Türkiye genelinde MHP’yi layık olduğu iktidar koltuğuna taşıyabilmek için göreve geldiklerinin altını çizdi. Kaban, "Bugünden itibaren MHP’nin gücünü ve ilçe siyasetindeki ağırlığını Ayvalık’ın her kilometre taşında hissettirmek için çalışmalarımıza başlayacağız. Bu duygularla ilçemizdeki milliyetçi düşünceye sahip her vatandaşımızı partimizin çatısı altında birleşmeye ve birlikte hareket etmeye davet ediyorum" diye konuştu.