Her hafta siyaset sahnesinden önemli bir ismin direksiyonuna geçtiği Meclis Taksi, bu hafta, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça’ya emanet edildi.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, bu kez siyasetçi rozetini çıkarıp taksici oldu. Milletvekili Havutça, Bandırma Cumhuriyet Meydanı’ndan taksiye binen ilçe sakinlerini gidecekleri yere kadar ücretsiz ulaştırdı hem de onlarla keyifli sohbetler yaptı. Milletvekili bir taksiciyi karşısında gören Bandırmalılar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yoğun akşam trafiğinde Namık Havutça’nın usta şoförlüğü, yılların profesyonel taksicilerini aratmadı. Meclis Taksi’de, milletvekilliği döneminde yaptığı tüm icraatları anlatan Milletvekili Namık Havutça, sokağın nabzını tutma fırsatı bulurken, hemen hemen her kesimden yolcusu oldu. Yaklaşık 4 saat süren taksicilik deneyiminde, Bandırmalıların zamlı su faturalarına tepkisi olduğunu öğrenince, “Taksicilik zor ama keyifli bir meslek. Su faturalarına zam yapıldı. Atık su bedelleri zamlanınca faturalar da yükseldi. Vatandaşlar özellikle Bandırma’da tepkili. Fiyatların yeniden aşağı çekilmesini istiyoruz” dedi.

Milletvekili Namık Havutça, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen röportajın ardından, Meclis Taksi yetkililerine teşekkür etti.