Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Büyük İkramiyesinin 50 milyon olduğu Milli Piyango biletlerine ilgi oldukça yoğun oldu.

Yılbaşına sayılı günler kala, birçok Milli Piyango Bayisinde biletlerin hızla erdiği öğrenilirken, yılbaşına milyoner olarak girmeyi hayal eden vatandaşların yoğun ilgisi ise Milli Piyango satıcıları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandığı gözleniyor.

Tam biletlerin 50, Yarım biletlerin 25 ve Çeyrek biletlerin 12 lira 50 kuruştan satıldığı yılbaşı çekilişine 1 hafta kala çeyrek biletlerin yüzde 70’i tükendiğini belirten Milli Piyango Seyyar Satıcısı Erol Pupa, vatandaşların genelde son gün satın almayı tercih ettikleri piyango biletlerinin bu yıl son günde bulunabilmesinin zor bir ihtimal olduğunu söyledi.

Vatandaşların en çok çeyrek bilet satın aldığını anlatan Pupa, “Bilet satın alan vatandaşlar Bahçekapı, Karşıyaka yada Nimet Abla biletlerinden istiyor. Biz Bahçekapı biletlerini satıyoruz. Bana göre biletlerin hepsi aynı, talih kuşunun hangi bilete konacağı belli olmaz. Çıkarsa herkese çıkar” dedi.

Yıllardır Ayvalık’ta Milli Piyango Bayiliği ile şans dağıttığını kaydeden Erol Pupa, yılbaşında büyük ikramiyenin kendisine çıkması halinde Ayvalık’taki fakirlere büyük yardımlar yapmayı planladığını da sözlerine ekledi.