Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bir yıl önce Küçükköy Spor Kulübü bünyesinde kurulan Kick Boks Takımı, Balıkesir’de ilk kez düzenlenen Kickboks Lıgth Contact İl Şampiyonasında 5 altın ve 1 bronz madalya kazanmalarının yanında yıldızlar etabında takım halinde şampıyon olmalarının sevincini Kaymakam Namık Kemal Nazlı ile paylaştı.

Kaymakam Nazlı’ya 2 Kasım’da Balıkesir’de düzenlenen; Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Kickboks Light Contact İl Şampiyonasında şampiyonası hakkında bilgiler verilen Küçükköy Spor Kulübü Başkanı Murat Güven, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Kaymakam Kemal Nazlı’ya teşekkür etti. Ömer Faruk Taşkaya, Kerime Sönmez, Mustafa Fırat Gözübüyük, Emre Kuru, Mümin İsmail Yurtseven ve Berkcan Ektiren isimli 6 sporcu da, katıldıkları turnuvada 5 altın 1 bronz madalya kazandıklarını, yıldızlar kategorisinde takım olarak il şampiyonu olduklarını belirterek, katkıları dolayısıyla Kaymakam Namık Kemal Nazlı’ya şükranlarını sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nazlı ise, şampiyonada dereceye giren sporcuları tek tek tebrik etti. Nazlı, başarılı sporcuların ulusal ve uluslararası müsabakalarda yer alarak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine de inandığının altını çizdi.