Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Damar, Antalya’da gerçekleşecek Turkısh Open G1 Turnuvasına katılmak üzere seçilen tekvandocu gençlere turnuva öncesi teşvik hediyeleri verdi.

Edremit Kapalı Spor Salonunda Halk Eğitim Merkezi’nin de destekleriyle tekvando eğitimlerini alan gençler, katılacakları turnuva öncesi teşvik ödüllerini Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Damar, kurslardan sorumlu Müdür Yardımcısı Faruk Acar ve Edremit Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tuncay Püsküllüoğlu’nun elinden aldılar.

Dünya Tekvando Federasyonu (WTF) ve Türkiye Tekvando Federasyonu’nun(TTF) 2014 yılı faaliyet programı çerçevesinde Antalya Belek’te, 28-30 Kasım arası düzenlenecek olan Turkısh Open G1 Turnuvası’na; +65 kiloda Mehmet Ali Uçan, 62 kiloda büyük bayanlarda Melike Arzu İlayda Çapulcuoğlu, 59 kiloda Yıldız Kızlarda Aleyna Çapulcuoğlu yoğun çalışmalar sonucu hak kazandı. Turnuvaya katılacak gençlerin heyecanı fotoğraf karelerine yansıdı.

Gençlerin eğitimini üstlenen Eski Avrupa Şampiyonu Milli Antrenör Nejla Ağatekin’i yaptığı özverili çalışmalar için taktir eden Halk Eğitim Müdürü Damar, “Biz bu çorbada bizim de tuzumuz olsun istiyoruz. Bu yüzden elimizden ne geliyorsa yapmaktayız. Gençlerin bu alanda yetiştirilmesi açısından bundan sonra da bize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız.” dedi.