Antalya Belek’te 28-30 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Uluslararası Tekvando Şampiyonası"nda Edremit’i temsil edecek sporcular Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş’ı ziyaret etti.

28-30 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya Belek’te "Uluslararası Tekvando Şampiyonası"nda Edremit’i temsil edecek Karagözoğlu Spor Kulübü sporcuları İlayda Çapulcuoğlu (18) ve Aleyna Çapulcuoğlu (14) 62 ve +59 kiloda yarışacak. Turnuva öncesi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş’ı ziyaret eden sporculara başarılar dileyen Ertaş, Belediye Başkanı Kamil Saka’nın genç sporculara her zaman destek olduğunu, kendilerinin de yapabileceği ne varsa bundan kaçınmayacaklarını ifade etti.

Uluslararası bir şampiyonada Edremit’i temsil etmenin sorumluluğu ile turnuvaya katılacaklarını belirten genç sporcular, maddi desteğin ötesinde manevi güce ihtiyaç duyduklarını, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş’ın da kendilerine bu güveni verdiğini belirtti. Daha önce İspanya ve çeşitli Avrupa ülkelerinde de turnuvalar olduğunu, ancak maddi imkansızlıklar yüzünden katılamadıklarını belirten İlayda ve Aleyna kardeşler belediyeye teşekkür etti.