Balıkesir’in yeni Valisi Mustafa Yaman, ilçe ziyaretleri kapsamında Marmara ilçesine giderek, tanışma ziyaretlerde bulundu ve incelemeler yaptı.

Sıcak ve samimi yaklaşımıyla halkın beğenisini toplayan Vali Mustafa Yaman, Marmara Adası’nda Kaymakam Yakup Güven, Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. Çiçeklerle karşılanan Vali Yaman, limandaki öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra ilk olarak Marmara Kaymakamlığı’na giden Vali Yaman, Kaymakam Yakup Güven’den ilçenin ekonomik ve kültürel yapısı ile ilgili brifing aldı. Marmara Belediye Başkanlığına yürüyerek giden Vali Mustafa Yaman, sahilde bulunan çarşı esnafı, vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet etti. Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy’u makamında ziyaret eden Yaman, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

Vali Yaman’a ilçe ziyaretinde Vali Yardımcısı Nusret Şahin, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, İl Jandarma Komutanı J. Kur. Kdm Alb. Ömer Arık, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, İl Sağlık Müdürü Servet Kocaöz ve ilgili daire amirleri eşlik etti.