Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, güler yüzlü ve yardımsever kişiliği ile tanınan Ayvalık Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı İsmail Özbek’in Hatay’a Vergi Dairesi Müdürü olarak atandığı öğrenildi.

Kısa süre önce yapılan yükselme sınavlarında gösterdiği başarı sonucu Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine atanması nedeniyle yolculuk hazırlıklarına başladığı öğrenilen Özbek’in müdür yardımcılığından müdürlüğe terfi etmesi sevinçle karşılanırken, Hatay’a gidecek olması ise vergi mükellefleriyle, vergi dairesi personelini üzdüğü belirtildi.

HATAY’DA MÜDÜR OLARAK GÖREV YAPACAK ÖZBEK’İN BURUK SEVİNCİ

Vergi Dairesi’ne yolu düşen her vatandaşa yardımcı olmak için çaba göstermesiyle tanınan İsmail Özbek devlet memuru olması nedeniyle Türkiye’nin her yerinde görev yapmaktan onur duyacağını belirterek, “Ayvalık’tan ve buradaki dostlarımdan ayrılacağım için son derece üzgünüm. Ayvalık’ta görev yaptığım süre içerisinde ilçenin sıcakkanlı insanlarını çok sevdim. Bu yüzden de yakın dostlarımdan ayrılmak epey zor. Ama bizim için görev her zaman kutsal olmuştur. Görev sürem içerisinde personel arkadaşlarımızla birlikte elimizden geldiğince en iyi şekilde halkımıza hizmet vermeye çalıştık. Umarım Hatay’da da aynı ilişkilerle sıcak dostluklar kurabilir ve en iyi hizmeti verebilmeyi başarabilirim. Ayvalık’ta görev yaptığım süre içerisinde tanıdığım herkese sonsuz şükranlarımı sunuyor, yolları düşerse Hatay’a bekliyorum.” diye konuştu.