YSK Başkanı Sadi Güven’in kayınpederinin cenazesi sebebi ile İlçede bulunan YSK üyeleri Dursunbey Belediyesini ziyaret etti.

YSK başkanı Sadi Güven’in kayınpederi Abdullah Akdağ öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Dursunbey mezarlığına defnedildi. Cenazenin ardından İlçeye gelen YSK üyeleri Ali Kaya, Ünal Demirci, İbrahim Zengin, İlhan Hanağası ve YSK daire müdürleri Dursunbey Belediye Başkan vekili Sadettin Aslan’ın daveti üzerine Dursunbey Belediyesini ziyaret ettiler. Belediye girişinde Başkan vekili Sadettin Aslan ve Belediye Meclis üyeleri tarafından karşılanan YSK başkanı ve üyeleri daha sonra Başkanlık makamına geçti. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın ilçe dışında olması sebebi ile cenazeye katılamadığını ifade eden Başkan vekili Sadettin Aslan Başkan Bahçavan’ın selamlarını YSK üyelerine iletti. Dursunbey hakkında YSK Başkanı Sadi Güven ve Belediye Başkan vekilinden bilgi alan YSK üyeleri Dursunbey’i Sadi Güven sayesinde yakından tanıdıklarını belirttiler.

YSK üyelerinin Belediye ziyaretinden önce Dursunbey Adliyesini ziyaret ettikleri ve adliye binasına hayran kaldıkları öğrenildi. Yaklaşık bir saat Belediye’de kalan YSK üyeleri ve beraberindeki heyet daha sonra Ankara’ya hareket ettiler.